Internettet kan være en jungle at finde rundt i. Derfor er det vigtigt at virksomhedens hjemmeside virker indbydende og er up-to-date.  Den skal være overskuelig og budskabet skal passe til det din virksomhed står for. Der skal være en rød tråd gennem hele dit kommunikationsmateriale - også på din hjemmeside.


Hos reklamemand.dk kalder vi det webløsninger, fordi vi i arbejdet med hjemmesider, tilbyder at fremstille alt fra et lille ”visitkort” med kontaktinformation, til en avanceret side med mange navigationspunkter,  billedgalleri, webshop, kreditkortbetaling, videosekvenser, animationer, interaktion og mange andre funktionaliteter.


Vi tilbyder også at oploade hjemmesiden, dvs. gøre den synlig på internettet og sørge for at den kan findes af søgemaskinerne. Ligeledes kan vi tilbyde en jævnlig opdatering af hjemmesiden. På den måde skaber vi synergi mellem dit øvrige markedsføringsmateriale og din hjemmeside.


Din hjemmeside arbejder i døgndrift  for din virksomhed. Det er en vigtig medspiller der til enhver tid skal give et opdateret indtryk af din virksomhed.