Artikler
God service vinder hver gang

God service vinder hver gang

Den fysiske bog er død og kan ikke genoplives, er der blevet hævdet af flere omgange. De seneste år er salget igen begyndt at stige, så helt død er den trykte bog vist ikke. De nye genre som e-bøger og lydbøger blev udråbt til at være de nye medier for alle læsere.

Dette holder heller ikke stik. Nærmest tvært imod. Har du selv en forfatter i maven, kan du vælge at gå til de traditionelle forlag og forsøge at få dem til at udgive dit manuskript, eller du kan selv finde et trykkeri og klare hele molevitten selv. Leder du efter trykkeri i horsens som kan trykke dine tekster, behøver du ikke lede længere. Her finder du god service og ordnede forhold, uanset om det er en lille folder eller en hel bog du skal havde lavet.

Den trykte bog lever i bedste velgående

Tænker du på at udgive din egen bog som e-bog eller som trykt bog, kan du roligt vælge begge dele. Bøger sælger på begge medier. Vælger du selv at få trykt din bog kan du få indflydelse på alt fra grafik til forside og al anden illustration.

Trykte tekster er blevet eksklusive

Den trykte bog kræver noget af læseren som lydbøger og e-bøger ikke gør. En rigtig bog kræver at du sætter dig ned og lader roen falde over din krop, mens du går ud af den virkelige verden og ind i fortællingen. Tid er dyrebar og det at bruge den på kun en ting er en eksklusiv luksus.

Lydbogen kan noget andet

Lydbogen viste sig ikke at være en konkurrent til den trykte bog, men bare et supplement. Den trykte bog kræver hele din opmærksomhed. En lydbog kan du lytte mens du sortere vasketøjet, rydder op på børnenes værelser eller går med aviser. Du kan naturligvis også vælge at sætte dig med hænderne i skødet og bare lytte intenst. Det er bare ikke det de fleste gør, har de tiden vælger de ni ud af ti gange den trykte bog, når de har tiden til det.

Trykkerier er alle former for tryksager

Ud over at trykke hele din bog, kan et trykkeri også hjælpe dig med hele markedsføringen. De kan hjælpe dig med at lave informative pjecer, der fortæller alt hvad der er at vide om dig som forfatter og om din nye udgivelse. Du kan helt sikkert også få et lækkert visitkort med i købet.