Artikler
Vil du gerne handle med en den famøse Bitcoin kurs?

Vil du gerne handle med en den famøse Bitcoin kurs?

Medmindre du har levet under en sten i det sidste årti, har du helt sikkert hørt om den famøse Bitcoin kurs. Bitcoin er nemlig den mest kendte kryptovaluta i verden. Kryptovalutaen blev skabt i år 2008, hvorefter den hurtigt blev den mest populære form for kryptovaluta. Her kan du læse mere om den populære Bitcoin kurs.

Mere om Bitcoin

Bitcoin er verdens største kryptovaluta. Bitcoin kursen har en markedsværdi på over 850 milliarder dollars. Derudover er prisen for Bitcoin steget med mere end 66.000% siden år 2013. Det er derfor en meget populær aktie.

Det er dog ikke en aktie, der egner sig til en hvilken som helst aktieportefølje. Bitcoin kursen oplever ofte store udsving. Derfor bør du kun investere i aktien, hvis du har en høj risikoprofil.

Hvis du gerne vil investere i Bitcoin kursen, skal du starte med at finde den rette handelsplatform.

Ikke alle handelsplatforme handler med kryptovaluta

Hvis du gerne vil købe aktier i Bitcoin, skal du først finde en handelsplatform, der handler med kryptovaluta. Det er nemlig ikke alle handelsplatforme. Du bør også finde en handelsplatform, der handler de andre værdier, som du gerne vil handle. Det kan blandt andet være almen valuta, råvarer eller indekser. Det er vigtigt, at du vælger en handelsplatform, der kan understøtte din investeringsstrategi.

Gå efter en platform med en lav kurtage

Uanset, hvilken aktie du gerne vil handle med, skal du betale kurtage. Det er et gebyr, der bliver opkrævet, når du foretager en aktiehandel. Kurtagen er ikke en del af selve investeringen. Derfor er det heller ikke penge, som får igen. Netop derfor er der god grund til at gå efter platforme, der tilbyder dig en så lav kurtage som mulig. Det giver dig nemlig flere penge at investere for. Især på lang sigt.

Platformen skal have fokus på brugervenlighed

Det er også vigtigt, at platformen har fokus på brugervenlighed. Det skal være nemt for dig at navigere rundt på siden og finde de rette funktioner. Investeringer er kompliceret nok i sig selv. Derfor har du ikke brug for et system, der gør det endnu mere kompliceret for dig.

Få mulighed for at investere et mindre beløb

Det er også en god idé at finde en platform, hvor du kan investere et mindre beløb. På den måde kommer du ikke til at føle dig presset til at investere mere, end du har det godt med. Særligt som begynder er det en god idé at investere mindre beløb indtil du forstår investeringsverden bedre. Du bør aldrig investere penge, som du skal bruge igen. Du skal have råd til at miste de penge, som du vælger at investere.