Artikler
At have den rigtige hjemmeside er altafgørende

At have den rigtige hjemmeside er altafgørende

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil. Det er det første potentielle kunder møder og ser, hvis de overvejer et samarbejde med dig og din virksomhed. Derfor siger det sig selv, at det er afgørende at have den rigtige hjemmeside.

Find den perfekte samarbejdspartner til at lave hjemmesider

Er du ikke selv i stand til selv at lave hjemmesider, så er det vigtigt at finde den rette samarbejdspartner. Et godt webbureau tager udgangspunkt i din virksomheds aktuelle situation og mål og behov, og rådgiver og udvikler ud fra dette. Det er vigtigt ikke at udvikle noget, der ikke er brug for eller som ikke matcher virksomhedens formål og profil. Projektet skal være realiserbart og ramme de signaler, som du ønsker at sende til både eksisterende og nye kunder.

 

Optimering af hastighed

Det går hurtigt på Internettet. Der skal ikke meget til at klikke videre, hvis det går for langsomt med at hente en hjemmeside. Derfor er det ekstremt vigtigt at få optimeret hastigheden på din hjemmeside, så de besøgende får en god oplevelse, når de besøger jeres side. Loadtiden har også stor indvirkning på hjemmesidens placeringer i søgemaskiner.

 

Serviceaftale på at lave hjemmesider

En god mulighed for at sikre den daglige drift, og have en velfungerende hjemmeside er at indgå en serviceaftale med et webbureau, der er specialiseret på området. Med en serviceaftale sørges der for backup, løbende opdatering, hjælp til en eventuel WordPress løsning og styr på sikkerheden. Specielt WordPress kræver løbende opdateringer for at køre optimalt. Systemet indeholder blandt andet en række plugins, som kræver overvågning. Dette er en del af en serviceaftale. Dermed kan du selv bruge alle dine ressourcer på den kerneforretning og tjene penge.

Sikkerheden skal være i top

Netop sikkerheden omkring din hjemmeside er et vigtigt element. Hackerangreb og lignende er et stadig voksende problem online. Bliver du hacket er der stor risiko for at miste omsætning. Både direkte med en misset kunde, men også via mistet tillid hos potentielle kunder. Arbejder du online med data fra kunder eller andet, er der står risiko for at komme i problemer omkring GDPR lovgivningen, hvilket kan give store bøder. Derfor er sikkerhed en meget essentiel ting, og noget der skal prioriteres højt på din løsning omkring din hjemmeside.

 

Topplaceringer i Google

Din hjemmeside har ingen værdi, hvis ingen kan finde den. Derfor er det lige så essentielt som at få lavet et veldesignet site, at få din hjemmeside planeret rigtigt godt i søgemaskiner som Google og andre. Ingen udenfor Google kender præcist de algoritmer de arbejder efter. Men et professionelt bureau er bedre til at optimere de ting, som med stor sandsynlighed virker i Google. SEO, søgemaskine optimering, er blevet en industri i sig selv, og det kræver professionel viden, at gøre det rigtigt.

 

Du bliver klædt på

Med et løbende samarbejde med et professionel webbureau bliver du også selv mere og mere klædt på til at klare arbejde med hjemmeside i fremtiden. Dette gælder også online markedsføring, som for det fleste bliver en mere og mere essentiel ting, og noget der skal prioriteres.