Artikler
En god måde at få lidt gratis reklame på

En god måde at få lidt gratis reklame på

Starter du en ny virksomhed, så kan det godt være, at der ikke altid er penge til reklamer. Der er dog måder, hvorpå du kan få lidt gratis reklame. Vi kommer med en lidt alternativ idé, du kan anvende, når du lige har startet en virksomhed eller har en eksisterende webshop. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at det virker, men vi inspirerer dig forhåbentlig også til at tænke ud af boksen.

 

Hvis vi tager et kig på en undersøgelse foretaget af Statista i 2020, der handler om danskernes foretrukne betalingsmidler ved online shopping, så kan vi hurtigt se, at kredit- og debitkort er de mest benyttede. Hvis dine kunder ikke kan betale dig med kredit- og debitkort, så bør du implementere det med det samme. Du kan potentielt miste en masse kunder, hvis du ikke gør.

 

Inde i samme undersøgelse kan man også se, at 2 procent af danskerne anvender “andre” betalingsmetoder. Det er ikke specifikt angivet, hvad det er, men det kan tænkes, at kryptovalutaer er en del af denne kategori. Hvis du ikke allerede har hørt om kryptovalutaer, så bør du nok læse op på dem, før du følger det næste tip.

 

Kryptovalutaer er blevet omtalt meget i medierne i løbet af 2021, og dette har fået mange danskere til at investere i eksempelvis bitcoin og ether. Dette betyder så, at der er en del danske forbrugere med kryptovaluta, som de måske gerne vil anvende til at købe online med. Problemet er bare, at der ikke er så mange danske butikker, der tager imod det. Du og din forretning kan blive en af dem, der accepterer bitcoin eller en anden kryptovaluta som betalingsmiddel. Det har en del fordele, dem kommer vi ind på i næste afsnit.

 

Den største fordel ved at begynde at tage imod kryptovaluta eller bitcoin i din virksomhed er den gratis reklame, der potentielt følger med. Der findes nemlig hjemmesider, der laver lister af webshops og virksomheder, hvor man kan betale med kryptovaluta. Du får dermed gratis omtale, og dermed også gratis reklame. For at komme i gang, skal du bare have en bitcoin hardware wallet. En Ledger Nano S er nok det nemmeste, og du kan købe en her: https://mycrypto.dk/koeb-ledger-nano-s/

 

Kryptovaluta er på vej frem, og du kommer til at være foran dine konkurrenter, hvis du begynder at tage imod det. Ønsker du at gå hele vejen og implementere kryptobetaling direkte i din webshop i stedet for at anvende en wallet, så kan dette gøres på en nem måde. Der findes en del forskellige udbydere af betalingsgateways til kryptovaluta med plugins lavet til både WooCommerce og Shopify. Du vil meget hurtigt kunne finde disse ved at foretage en søgning online.