Artikler
Få det populære WordPress tema Elementor helt gratis

Få det populære WordPress tema Elementor helt gratis

Bruger du WordPress i dit daglige arbejde, så er du sikkert klar over, at der findes mange forskellige temaer til dette CMS. Hvad du måske ikke ved, er at det er muligt at få et af de mest anvendte og populære temaer til WordPress helt gratis, hvis man følger denne guide til at få elementor gratis. Vi har dog valgt at inkludere en forkortet version i denne artikel.

 

Anvender du et andet CMS som Wix eller noget helt tredje, så kan du ikke anvende Elementor med det, da det er bygget til WordPress. Du kan dog overveje, om du ikke skulle flytte din hjemmeside til en hjemmeside, der kører på WordPress. Det er måske nemmere at bygge hjemmesider med Wix, men du har bare så meget mere frihed med WordPress, fordi du kan udvide det med plugins, som du kan købe eller få gratis.

 

Gratis Elementor

Ønsker du at få den normale eller almindelige version af Elementor gratis, så er der gode nyheder. Denne version er nemlig altid gratis, og du kan hente den på forskellige måder. Du skal blot gå ind på din WordPress hjemmeside og finde den administrative menu. Herinde skal du ind på fanen udseende og trykke på temaer. Tryk på tilføj nyt tema, og så søger du bare på Elementor.

 

Du kan også gå ind på WordPress’ hjemmeside og finde temaet derinde. Her henter du det ned i form af en .zip fil, og så skal du manuelt installere det. Denne metode skal dog kun bruges, hvis den første ikke virker, som den skal.

 

Denne version af Elementor fungerer med den nyeste version af WordPress, og du får adgang til over 40 widgets samt 30 simple skabeloner.

 

Gratis Elementor Pro

Du kan desværre ikke få lov til at hente Elementor Pro gratis for evigt, men du kan få denne version gratis i 30 dage. Dette kan du gøre ved at oprette en konto på deres hjemmeside og betale for temaet. Herefter starter din 30 dages tilfredshedgaranti, som få udbydere tilbyder.

 

Er du ikke tilfreds med Elementor Pro, så kan du inden for 30 dage få dine penge tilbage. Du kan altså få denne version helt gratis i op til 30 dage. Dette burde være nok til at du kan bestemme dig for, om du skal have den fulde version permanent eller fortsætte på den gratis version.

 

Det er de færreste, der anvender denne garanti. De fleste er nemlig meget godt tilfredse med Elementor Pro, så de fortsætter med den betalte version. Det er klart, at holdet bag Elementor er meget sikre på deres produkt, fordi det er virkelig godt. Du kan også få en række plugins, der er specifikt udviklet til Elementor for at udvide funktionaliteten.