Artikler
Investering i guld

Investering i guld

Der er mange, der har en større eller mindre opsparing, som de gerne vil i gang med at investere, men som ikke helt ved, hvor de skal begynde, eller hvad de skal kaste sig ud i. Og så er det jo også forbundet med en vis risiko at investere, da man aldrig helt kan være sikker på at man ikke ender med et minus i stedet for et plus.

Men én ting er sikkert og det er at hvis du blot lader din opsparing stå i banken, så arbejder de mod dig og ikke for dig. Penge mister simpelthen værdi ved at stå uberørt hen på grund af inflation.

Så hvis man ligger inde med en opsparing, så er det klogeste, man kan gøre at investere den på den ene eller anden måde, så pengene kan blive mere værd i stedet for år for år at blive mindre værd.

Der er flere forskellige muligheder at kaste sig over, hvad angår investering.

 

Man kan fx investere i:

 

  • Aktier
  • Obligationer
  • Kryptovaluta
  • Investeringsforeninger

 

Men noget der vinder mere og mere indpas at investere i er guld, som man kan investere i ved helt fysisk at købe guld og besidde det fx i en bankboks, eller et privat pengeskab.

 

Guld

Guld er den ældste metalform mennesket kender til og det har altid haft en evne til at fascinere og tiltrække folk på grund af dets særegne beskaffenhed, dets tyngde, dets blødhed, samt dets farve og funklen, som alle er særtræk, der gør at folk drages til det.

Det har været anvendt som både smykker og betalingsmiddel over det meste af verden.

 

Hvorfor investere i guld?

Der er mange investorer, der vælger at investere i og købe guld, da de mener at køb af guld er så godt som den mest sikre investering, man kan foretage.

 

 

Grunden til at de mener dette er, at guld ikke bliver ramt lige så hårdt af inflation som den almindelige økonomi gør, og kigger man på de seneste 50 år er prisen på guld steget støt. I bund og grund er guldpriserne lige som så mange andre ting styret af udbud og efterspørgsel, så det vil altid være disse faktorer, der er afgørende for prisen på guld.

Her er der dem, der peger på at der er en tendens til at prisen på guld plejer at stige under økonomiske kriser, netop fordi efterspørgslen på guld stiger i disse situationer, fordi folk finder det mere sikkert at have sin opsparing bundet i det stabile og trygge guld end i kontanter.

 

Hvordan investerer man i guld?

Hos Sero Guld er det muligt at investere i guld ved at købe guld i følgende forskellige former:

 

  • Guldbarrer – fra 1 g og op til 1 kg, som de største.
  • Guldmønter – bla. Krugerrand, Maple Leaf guldmønter, Britannia guldmønter og Kurush guldmønter
  • Guldsmykker – bla. halskæder, armbånd, ringe

 

Man får altid professionel og kyndig rådgivning og betjening og nogle af de laveste dagspriser på markedet, når man køber guld hos Sero Guld. På den måde kan man føle sig 100% tryg når man handler guld hos Sero Guld.