Artikler
Sådan byder du nye kunder velkommen

Sådan byder du nye kunder velkommen

Det er de første 30 sek der danner indtrykket af jeres virksomhed, her kommer nogel tips til hvordan du bør byde dine kunder velkommen.

 

Det første dine kunder møder er jeres indgangsparti og her skal de føle sig velkommen og det skal ikke mindst være en præsentabel indgang.

Du kan starte med at pynte din indgang med 2 store havekrukker på hver side af døren. På den måde skaber du en flot indgang og dine kunder har allerede et godt indtryk af jer som virksomhed.

Når du skal ud og vælge havekrukker, er det vigtigt at vælge nogle store krukker, så de fylder lidt ved døren. Du skal også huske at det skal være nogle havekrukker, som kan stå ude hele året. Så er du sikret at din indgang også er superflot on vinteren.

 

Hvad skal jeg plante i havekrukkerne?

Der er mange muligheder, du kan plante næste alt i dine havekrukker, hvis bare de har den rigtige størrelse. Vi anbefaler dog at du planter noget som ikke skal passes så meget, medmindre I driver et gartneri.

Når man har blomster. Eller andre planter ved indgangspartiet, er det virkeligt flot så længe de står flot. Det er til gengæld mindst lige så træls at se på, hvis blomsterne ikke bliver holdt og de står halv visne i krukkerne.

 

Hvad Når kunderne kommer ind?

Nu har I sikret jeres nye kunder har et super godt indtryk af jeres virksomhed, og det er vigtigt at i holder det indtryk. Derfor skal i forsat hygge om kunderne når de kommer ind. Hvis der er plads, vil vi anbefale at i stiller nogle møbler hvor kunden kan side afslappet, forsøg gerne a gøre det lidt hjemmelidt. DVS. der skal ligge et par aviser og nogle ugeblade de kan læse i.

Her vil vi igen anbefale noget grønt i en stor krukke. Det giver en dejlig ro til dine kunder når de kan side afslappet i en behagelig stol og vente på du modtager dem.

 

Hvad med inde i mødelokalet?

Du har nu gjort et rigtig godt første gangs indtryk på din nye kunde og du viser kunden ind i jeres mødelokale.

Her er det igen vigtigt at i sikrer den rette stemning. I et mødelokale, skal du have alle de nødvendige redskaber for at kunne afholde et effektivt møde, I de fleste mødelokaler, vil der være en overhead, et whiteboard, Papir og kuglepen… men det er ikke nok, det er stadig vigtigt at din kunde føler sig tryk og hjemme. Derfor skal du også her skabe noget hygge, ved hjælp af bløde stole, grønne planter i flotte krukker og hvad det ellers tillades iht. Den plads i har i lokalet.

  1. Sig ordentligt farvel

 

Når du til sidst skal sige farvel, vil din nye kunde føle sig glad efter et besøg hvor der var tænkt på at får ham til at føle sig hjemme fra ankomst til afrejse.

Hvis du følger disse simple regler, vil du helt sikkert se flere tilfredse kunder og sikre dig flere ordre i din ordrebog

– Rigtig god fornøjelse!