Artikler
Sådan sparer din enkeltmandsvirksomhed penge

Sådan sparer din enkeltmandsvirksomhed penge

Hvis du læser denne artikel, så er du højst sandsynligvis ejer af en enkeltmandsvirksomhed. Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed ved du, at der er utrolig mange omkostninger forbundet med at drive en enkeltmandsvirksomhed. Der er alle de faste omkostninger som husleje, løn og belysning, samt alle de variable omkostninger som produktionsomkostninger. 

Med mange omkostninger og udgiftsposter kan det være svært at finde penge til at vækste forretningen, hvilket jo i sidste ende er det ultimative mål i en virksomhed. Det kan altså være nødvendigt at skære ned på en række omkostninger for at finde penge til vækstinvestering. 

En billig revisor giver penge til at vækste forretningen

En af de største udgiftsposter i mange virksomheder er udgifterne til en revisor. Det er ingen hemmelighed, at revisorer oftest tager et rigtigt højt salær for deres ydelser, og at det kan være svært at få udført revisorarbejde uden at måtte betale dyrt for det. I den ideelle verden ville man kunne fjerne udgiftsposten til en revisor fuldstændig, men oftest gælder det, at det arbejde en revisor udfører er lovpligtigt. 

Med andre ord, medmindre man vil udføre arbejdet selv, så er man nødsaget til at hyre en revisor. Heldigvis er revisorposten en nem udgiftspost at skære i. Man kan hurtigt finde en god og billig revisor, der udfører et gardint stykke arbejde til en billig pris.  

Personligrevisor.dk – en rigtig god og billig revisor 

Hvis du søger værdi for pengene, så er Personligrevisor.dk den rigtige revisor dig. Personligrevisor.dk er en af de hurtigst voksende revisorfirmaer i branchen, og det er ikke uden grund. For det første, personligrevisor.dk er et utroligt billigt alternativ til mange af deres konkurrenter. Personligrevisor.dk tilbyder bogføring alt inklusiv for kun 6.000 – 8.000 kr. om året, hvilket er langt billigere end mange af de konkurrerende revisorfirmaer. 

Ydermere, personligrevisor.dk tilbyder alle deres kunder et gratis regnskabsprogram, hvilket sparer kunderne for omkring 3.000 kr. om året. Sidst, men ikke mindst, personligrevisor.dk står til rådighed alle ugens dage, og de svarer på mails indenfor 24 timer. Med andre ord, personligrevisor.dk står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.