Artikler
Slik med jeres firmanavn er overset i marketingarbejdet

Slik med jeres firmanavn er overset i marketingarbejdet

Når man siger marketing, så tænker de fleste nok på online reklamer eller tv og aviser og blade. Det er dog langt fra det eneste, man kan gøre for at sprede kendskab til dit firma. Noget af det nyeste er selvfølgelig sociale medier. Men selvom alt dette er noget, der er rigtig smart at have styr på som firma, så kan man faktisk godt reklamere for sit firma på en billigere måde. Så hvis du leder efter en billigere, men stadig effektiv måde at reklamere for dit firma, så læs mere her, om hvorfor slik med navn er et smart middel i forhold til marketing.

 

Hvorfor bruge slik som marketing?

Der er flere gode grunde til at bruge slik som marketing. For det første er det en nem måde at forbinde dit firma med noget godt. Det vil sige, at enten vil personen direkte tænke godt om dit firma, for nu har de jo givet personen slik, og det har gjort dem glad. Det kan dog også være underbevidstheden. Måske tænker personen slet ikke over dit firma med det samme, men når de så skal bruge det, som dit firma tilbyder, vil de måske uden at de selv ved det, foretrække dit firma, fordi det forbindes med noget godt.

Derudover er det også meget nemmere at uddele noget, som folk gerne vil have. Hvis din normale strategi er at uddele flyers, så kan det være nemmere at dele flyerne ud sammen med noget slik. Så vil folk tage imod for slikkets skyld og så måske alligevel læse flyeren.

 

I disse situationer er det især smart

Der er flere situationer, hvor det kan være smart at dele slik ud. Det kan for det første være på kontoret eller i butikken, fordi så forbinder folk det at komme ind til jer med slik. Det kan også være smart hvis man står til en messe eller et marked eller har en lille stand oppe i byen. Der kommer ofte mange mennesker forbi og du når derfor en bred målgruppe.

 

Hvilket slags slik skal man gå efter?

Der er forskelligt slik at gå efter. Tænk gerne på om det f.eks. er varmt – så skal det nok ikke være chokolade, men måske noget vand kunne være godt. Der er også forskel på størrelse, så hvis du har meget, du gerne vil have stående, så køb noget større slik. Tyggegummi er også smart, da man får pakker af 12 tyggegummier, og det vil sige, at hver gang personen vil have et tyggegummi, så ser de din lille reklame.