Artikler
To brands som du bør holde øje med

To brands som du bør holde øje med

På designfronten dukker der hele tiden nye brands op verden over. Det er ikke længere kun Gucci og Louis Vuitton, der skaber modebilledet. Med den konstante strøm af nye aktører i den store designarena, bliver tidens trends og tendenser langt mere nuancerede. De mindre brands er nu også med til at sætte dagsordenen for, hvad man skal have på kroppen nu til dags. I Danmark har vi flere nye designbrands, der gør sig særligt bemærket, fordi de bringer noget nyt og spændende på bordet. To gode eksempler på disse kunne være Global Funk og Copenhagen Shoes. Både designmæssigt, men i dén grad også marketingsmæssigt gør disse to brands sig det virkelig godt i øjeblikket. Dette kan du læse meget mere om herunder.

Find tidsløse items som også har kant i Global Funks sortiment

Global funk er et dansk brand på vej frem. Primært er de kendt for deres store udvalg af jeans og overtøj i høj kvalitet. Langt hen ad vejen gør brandet sig i det klassiske og stilsikre look. Du vil måske genkende nogle af de klassiske linjer og udskæringer. Dermed er deres jakker og bukser og tidsløse. Dog prøver de samtidigt også grænser af, således at deres tøj får sit eget unikke look. Komfort spiller en central rolle i Global Funks design. Konceptet går i sin enkelhed ud på at skabe tøj til den stilbevidste kvinde, som ikke har tænkt sig at gå ned på komfort. Designet er simpelt og til tider råt, men indeholder stadig masser af feminine detaljer. Udover det flotte design er kvaliteten også i top. Dermed kan du være sikker på, at din jakke, flyverdragt eller dine jeans holder mange år frem. Se udvalget af overtøj og jeans her.

Lækre damesko i høj kvalitet til overkommelige priser

Copenhagen Shoes er et andet eksempel på et opstigende dansk brand. Det er de lækre sko, der er i fokus – både til hverdag eller festlige lejligheder. Gå på opdagelse i det store sortiment af både sandaler til ferien, støvler til vinteren, sneakers til hverdagen og stilfulde stiletter til festen. Alt sammen i høj kvalitet.