Artikler
To tips til at strømline din arbejdsdag

To tips til at strømline din arbejdsdag

Hverdagen for mange mennesker kan være ganske hektisk med mange ting at gøre på arbejdet, så hvis man blot kan spare noget tid her og der, kan det gøre en stor forskel for energiniveauet.

To steder hvor meget kan gøres er ved to redskaber, som de fleste gør brug af til nogen grad dagligt: mobilen og bilen. Derfor vil vi her præsentere tips til, hvordan du kan strømline din arbejdsdag ved at lette betjeningen af dem.

Sådan får du den bedste mobildækning

At have adgang til mobil netværk giver dig muligheden for at hurtigt tjekke dine mails, når du er væk fra wi-fi, hvilket gør det til et oplagt sted at slå til. Det er dog ikke fuldstændigt ligegyldigt, hvor du får din mobildækning fra. For en stor del kommer det an på, hvorvidt du har en mobilmast i nærheden med godt signal.

Der findes i alt tre netværker, som har kontrol over det samlede udbud af mobilmaster i Danmark. Det er 3 Mobil, TDC og Telenor/Telia. De er ikke de eneste selskaber, der findes i Danmark, men de andre lejer sig ind hos disse fire store udbydere. Dette koger problemet ned til, hvor mange master dit selskab har i dit område. Derfor er det dette, du hovedsageligt bør have i tankerne.

Sådan skal du gøre i tilfælde af, at din bil bryder sammen

Lige præcist hvordan du bør handle i tilfælde af, at din bil bryder sammen, afhænger af, hvor du befinder dig med bilen. Sker uheldet på en fuldstændigt almindelig landevej, skal du, så godt som du kan, prøve på at fjerne bilen fra vejen. Alt imens skal du have havariblinket tændt, så du advarer andre passerende trafikanter.

Er det muligt for dig forsvarligt at forlade bilen, skal du anbringe en trafikkegle ca. 50 m. bag bilen. På denne måde vil andre trafikanter blive advaret om din bil. Har du ikke på nuværende tidspunkt for vane at have en trafikkegle med dig i bagagen, kan det på det kraftigste anbefales at købe en.

Er alt dette i orden kan du eventuelt begynde på reparationerne for så vidt som du har forstand på det. Det går også meget an på bilen, så tjek din bilinfo først. Gør det dog kun, hvis bilen er sikkert parkeret. Hvis du er tvivl angående, hvad du bør gøre, så stig ud af bilen og ring efter nødhjælp.