Artikler
3 gode grunde til at tage hunden med på arbejde

3 gode grunde til at tage hunden med på arbejde

Der er ikke noget værre, som hundeejer, end at se sin hunds skuffede øjne, når man træder ud af døren for at køre på arbejde. Tanken om at lille Fido ligger alene derhjemme, og bare venter på at du træder ind ad døren igen. Det gør du bare ikke, i hvert fald ikke inden for de næste 8 timer. Dette er et problem for mange hundejere, men hvordan kan man undgå at hunden bare ligger derhjemme, man kan jo ikke bare droppe sit arbejde eller tage tidligt hjem hver dag?

Overvej i stedet at tage din hund med på arbejde. I denne artikel giver vi dig 3 gode grunde til at tage din hund med på arbejde.

OBS. Overvejer du at tage din hund med på arbejdet, så er der dog en række ting du skal være opmærksom på:

  • Din hund må ikke være aggressiv eller have tendens til det
  • Den skal være renlig, sygdomsfri og vaccineret
  • Den skal kunne forholde sig i ro og ikke forstyrre andres arbejde

1. Hunde på kontoret er godt for arbejdsmiljøet

At have din hund med på arbejde kan være direkte godt for arbejdsmiljøet. Det kan skabe glæde og øge produktiviteten på arbejdspladsen. At have en hund med på arbejde kan skabe en hjemlig følelse hos dine medarbejdere og dig selv. Det kan løfte humøret gevaldigt.

2. Hunde mindsker stress på arbejdet

Lidt i tråd med forrige punkt, så kan hunde på arbejdet faktisk formindske stress på arbejdspladsen. En hund kan få folk omkring dig til at slappe af. Hunde kan udløse det der hedder dopamin hos os mennesker, det er med til at løfte humøret og nedsætte stresshormoner.

3. Du får mere tid med din hund

Har du din hund med på arbejde, så knytter i et stærkere bånd. I stedet for din hund ligger derhjemme og hverken får brugt sine muskler eller sin hjerne, så aktiverer du din hund ved at tage den med på arbejde. Dette er både sundt for dig selv og din hund. Søger du mere information, så læs mere om hunde her.