Artikler
4 tips til en professionel hjemmeside

4 tips til en professionel hjemmeside

Står du og skal til at have dig en ny hjemmeside? Det er en spændende proces, der er med til at sørge for at kickstarte ens nye virksomhed. Derfor er det også særlig vigtigt, at tingene spiller, og at der ikke er problemer med den. Her kommer et par fif til, hvordan man opnår dette.

Brugervenlighed og UX

UX står for User Experience, og det indebærer alt, hvad der hedder brugeroplevelse og -venlighed. Dette kan være mange ting. Men det er blandt andet at sørge for, at hjemmesiden har kontaktinformationer på din virksomhed, der er tilgængelige og godt synlige.

Navigation er også et centralt emne her. At have gode navigationsstier er essentielt, når det kommer til, hvordan besøgende bruger og oplever siden. Det skal være let at finde lige præcis det indhold, som de har brug for.

Den hurtige, langtidssikrede hjemmeside

Hastigheden af en hjemmeside er en de vigtigste faktorer for, at besøgende ikke sprænger tilbage til Google-søgningen, idet de trykker på siden. Derfor skal man sørge for at komprimere filstørrelsen på billeder og tunge elementer på siden.

Et andet tip lyder på, at man skal have en langtidssikret hjemmeside. Det går ud på netop at imødekomme og starte på den lange proces, som det er at komme til at optræde i Google-søgninger. Det kan altså være en god idé at sørge for, at hjemmesiden fra start af er SEO-venlig, og at man har værktøjerne til løbende at optimere dette fra start af.

Hvis man ikke selv har kundskaber, erfaring og tid til at imødekomme alle disse forhold, så kan man få en hjemmeside gennem et eksternt firma. Du kan eksempelvis få en professionel hjemmeside i WordPress, hvis du vil have det bedste resultat.

Flot, mobilvenligt design

Vi lever i en tid, hvor flere og flere browser fra mobiler og tablets. Det vil sige, at man skal sørge for, at ens hjemmeside er responsiv. At ens hjemmeside er responsiv betyder, at indholdet er skalérbart, så når enheder med færre pixels i bredden ser det, så præsenteres det på en venlig måde.

Hjemmesiden skal have et godt design. Design kan betyde mange ting, men overordnet set, så skal man altid have in mente, hvordan ens side er præsenteret. Man skal altid huske og tænke over, hvilket førstehåndsindtryk den giver. Jo mere professionelt den er designet, jo flere kunder vil stole på dig og din virksomhed.