Byfest, natur og højt til himlen: Dette kan du opleve i provinsen

Går du og overvejer, om det er ved at være tid til at flytte til provinsen? Måske du er ved at være træt af storbyslivet og drømmer om noget andet. Her kommer der en liste af ting, du kan opleve i provinsen, som måske kan hjælpe dig til at træffe det rette valg.

 

Byfest

Der er også fester i de større byer, men det er med en helt andet stemning end den, man oplever i provinsen. Her kan du møde dine naboer og stifte bekendtskaber på tværs af stakittet. Der er en helt anden fællesskabsfølelse omkring byfester, end der er omkring fester i byerne, hvor ingen kender hinanden, og man har set alt for mange ansigter til at genkende nogen. Lyder det som noget for dig? Du kan læse mere om byfester i provinsen på http://byfesten-i-sonderborg.dk/.

 

Naturen er din

Hvis du også elsker at gå gode ture i naturen, så har du sikkert også i byen lagt mærke til, at der kan være mange folk i skoven. Pludselig kommer der en løber bagfra eller forfra, og du skal skifte side, eller pludselig kommer du til at gå bag ved nogle, der har et langsomt tempo, som du må til at overhale. Hvis du kommer til provinsen, er det en helt anden følelse at gå en tur i naturen. Her kan det næsten føles som om, at hele naturen er din, fordi du ikke konstant skal støde på andre mennesker.

 

Mere plads

Hvis du kommer fra en lille lejlighed i byen, så kan det være, du er ved at få nok af, at du ikke har nok plads. Måske du holder af at dyrke yoga i din stue, men det kræver, at du skal flytte møbler til siden for overhovedet at kunne være der. Det kan også være, du savner bare at kunne gå mere rundt, og nogle begynder endda at få en følelse af klaustrofobi, når de har boet længe nok i en lille lejlighed.

 

Nemmere at handle ind

Hvis du har boet i en storby, så er du nok vant til at stå i kø, når du skal ud og handle. Du er nok også vant til, at man skal mase sig forbi folk for at komme hen til det, man skal købe. I provinsen er det langt nemmere at handle ind. Her kan du risikere, at du er helt alene nede ved den lokale købmand, og det er nemt at komme til.