Artikler
Derfor skal du lease en firmabil

Derfor skal du lease en firmabil

Har du overvejet at blive firmabilist? Så kan der generelt være flere gode grunde til lokke firmaet til at lease en bil. En firmabil er for dig, der bruger mange timer på at køre til arbejde. Det er for dig, hvor det godt kan svare sig økonomisk. Men for mange kan beskatningen fraholde dem fra blive firmabilist. Vælger dit firma at lease en bil, slipper du for at skulle beskattes. Reglerne er ikke heelt lige så simple som med firma gaver, men omvendt heller ikke så kringlede at et er helt galt. Det kan du læse mere om nedenfor. Hvis du generelt ønsker at vide mere om leasing, kan du med fordel klikke dig ind på https://privatleasing.org.
Økonomisk stabilitet med leasing
Leasing er blandt andet en sikker vej til at opnå en økonomisk stabilitet – også for dig, der vælger en firmabil. Det er generelt sjovere at kunne køre rundt i en bil, hvor det er begrænset, hvad du betaler. Og det kan du nemlig med en leasingbil. Derfor er det en god idé at undersøge markedet og finde frem til mulige leasingfirmaer, der kan hjælpe dig og dit firma med at finde den rigtige bil.
At lease en firmabil betyder helt konkret, at de eneste biludgifter du får, er når du bruger bilen ved private lejligheder efter endt arbejdsdag.