Artikler
Find den rette firmabil

Find den rette firmabil

Der er flere gode grunde til at få en firmabil, hvis du udelukkende skal bruge den til at køre på arbejde. Det kan være, det på længere sigt er billigere og giver mere mening for dig at købe en firmabil fremfor at investere i din egen bil. Vælger du en firmabil, kan dit arbejde nemlig dække de udgifter, der er påkrævet, når du kører bil. Kører du meget, kan det bedst betale sig at købe en stor bil. Nedenfor får du tips til, hvilken bil, du bør overveje.
Kør bil med stil
Er du – eller skal du være – firmabilist, kan det som udgangspunkt bedst betale sig at købe en større bil. Her er det dog vigtigt, at du kender din beskatning som firmabilist. Du skal for eksempel være opmærksom på, at beskatningen af din firmabil er 25% af de første 3000.000 koner af bilens værdi. Dertil kommer der yderligere beskatninger oveni.
Når du skal vælge bil, kan du sagtens gøre det med stil – se denne side https://prestigebil.dk. Her kan du finde biler, der er indbegrebet af prestige og god fart. Hvis du samtidig vil spare penge, kan du med fordel gå efter brugte biler, så du bliver mindre beskattet. Hvis du er til fart og luksus, kan du for eksempel gå efter en Audi.