Artikler
Eksport og handel i Kolding

Eksport og handel i Kolding

Kolding er en by, der gennem tiden har undergået en stor udvikling. I slutningen af 1800-tallet er der stor fremgang i byen, og frem til og med i dag har Kolding vokset sig til en by med handel, virksomheder og erhverv. Eksport og handel i Kolding har på den måde haft en vigtig betydning for byen.

Kolding ligger placeret i midten af Danmark i Jylland – lige på den anden side af broen fra Fyn. Hos Lokaleaviser.dk kan du læse mange mere informationer og få meget mere inspiration om byen Kolding.

 

Men læs også med her og bliv lidt klogere på, hvad Kolding kan tilbyde, når det kommer til erhverv og handel.

 

Erhverv i Kolding

 

Erhverv i Kolding er en attraktiv overvejelse i forhold til forretning, da bl.a. erhvervsklubben er med til at få erhvervslivet til at trives. Der er over 200 medlemsvirksomheder i klubben, og de er inden for både fx industri, håndværk og handel. Denne erhvervsklub er med til at støtte tekniske- og handelsuddannelser, både nationalt og internationalt, og fremmer derfor de unges muligheder i fremtiden for jobs og karriere.

 

Byens erhvervsdrivende og ledende forretningsdrivende har mulighed for at samles for at udveksle idéer og inspiration. På denne måde styrkes det erhvervsmæssige netværk, og det skaber et solidt ståsted for forretningsdrivende i Kolding by. Det sikrer, at de nuværende erhverv styrkes ekstra meget i den stigende konkurrence, og det byder også nye erhverv velkommen ind i et sikkert netværk, hvor erhverv står sammen.

 

Der støttes op om de indbyrdes erhverv, og også forskellige arrangementer støttes, for at skabe et socialt rum for Kolding Kommunes borgere, hvor de trives, samtidig med, at de bidrager til erhvervenes trivsel. Noget der er gavnligt for alle parter.

 

Handel i Kolding

 

I Kolding findes en masse attraktioner, butikker og handlemuligheder. Det er et knudepunkt for folk, der ønsker at handle, og for både små og store butikker, der ønsker at slå sig ned og have et frugtbart forretningsliv. Med lange gågader er der en masse muligheder i byen, og den står aldrig stille.

 

Kolding er på den måde en handelsby, hvor gader, havnen og erhvervsområderne binder byen sammen i et effektivt handelskredsløb, hvor alle bidrager på kryds og tværs, og er med til at få det hele til at løbe rundt. Det er derfor et sundt sted at slå sig ned som forretning og prøve lykken.

 

Kolding har mange besøgende udefra hvert år, og disse bidrager ligeledes til den cirkulære økonomi og trivsel ud fra eksport og handel i Kolding. Et inspirerende netværk af flere aktører, der sammen står stærkt.

 

Så Kolding er altså en af de byer, som er så vigtige for Danmark i forhold til handel med omverdenen – og derved i den sidste ende også penge i statskassen.