Artikler
Sådan skaber du et godt arbejdsmiljø i din virksomhed

Sådan skaber du et godt arbejdsmiljø i din virksomhed

Arbejder du med marketing, ved du alt om konkurrencedygtighed. Det er en branche hvor du hele tiden skal være i topform for at kunne være med. Konkurrencedygtighed, dysten at være den bedste skal hele tiden være i fokus hvis du vil have succes.
Alt for ofte bliver derfor glemt hvor vigtigt et godt socialt arbejdsmiljø er for produktiviteten. Marketing er som eliteidræt. Atleter skal træne rigtig meget for at være i den bedste form, lige på det rigtige tidspunkt. Men det kan også overdrives. At slappe af er lige så vigtigt for en atlet som at træne hårdt.

Sådan er det også for de ansatte i dit marketingsbureau.

Mennesker har brug for socialt samvær uden forpligtelser

Det er ikke nok at dine medarbejdere træner og dyster for at være de bedste i branchen. Vil du have gode resultater, er det lige så vigtigt at de også kan slappe af. At nyde hinandens selskab på en helt uforpligtende måde, i arbejdstiden, lyder umiddelbart ikke produktiv.

Men det er det er en vigtig ingrediens til at opnå den højeste præstation i produktivitet. Det er vigtigt at dine ansatte føler sig taget alvorligt. Ikke kun som produktiv arbejdskraft, men også som mennesker. Teamgejst og medejerskab er lige så vigtig for produktiviteten som konkurrencesind.

Tilbyd medarbejderne goder

Det er altid en god idé, så de føler sig værdsat. Det kan være al ting. En god idé kunne f.eks. være gravid scanning, hvis en medarbejder er på vej på barsel, for at vise at virksomheden støtter op.

For de bedste, er kun det bedste godt nok

En firmafest er en god metode for at skabe det uforpligtende sociale samvær som er så nødvendigt for produktiviteten. Musik og dans får os til at slappe af og nyde hinandens selskab som intet andet. Når du hyrer et band til din firmafest, kan det derfor ikke betale sig at gå på kompromis.
En vellykket firmafest tager kun et par timer, men bliver husket i rigtig lang tid. En god fest står og falder med musikken. Og intet er så godt til at skabe en unik og uforglemmelig atmosfære som live musik.
Årets band er de bedste i branchen. De har evnen til at skabe den bedste stemning og underholdning du kan drømme om. Lige hvad din firmafest har brug for.