Artikler
Interim Management på højt niveau

Interim Management på højt niveau

Som virksomhed sker det af og til at man kommer til at stå i en tilspidset situation hvor man af den ene el anden grund akut mangler en chef, leder eller direktør. Disse situationer kan være yderst kritiske for en virksomhed og have store økonomiske konsekvenser, som kan tage lang tid at rette op på. Her er det ekstremt vigtigt at virksomheden så hurtigt som muligt finder en person, som kan træde til med kort varsel og som med sikker og erfaren hånd, kan gå ind og danne sig et overblik og varetage den vigtige ledelsesrolle.

rekl
At finde en person med den relevante erfaring og know-how på kort tid, er som regel en kæmpe udfordring for en virksomhed, der i forvejen har travlt med den normale drift, og også en udfordring, der for hver dag, hvor der ikke er fundet en relevant profil, koster virksomheden mange penge. Når man så endelig har fundet en profil, der kunne være relevant, skal man bruge tid på samtaler

Eksperter i Interim Management

Nextt Management er eksperter i Interim Management, som kan oversættes til “midlertidigt lederskab”. Det går kort og godt ud på at finde og rekruttere chefer, ledere og direktører til virksomheder, der akut står med en ledelsesudfordring til en position i en virksomhed, som kræver øjeblikkelig bemanding indtil man i virksomheden har fundet en ny profil, der kan bestride stillingen permanent.

Vi har mange års erfaring i branchen, og klarer enhver rekrutteringsopgave til ledelses niveau, og vi garanterer at vi kan levere dén midlertidige chef, leder eller direktør, I mangler på max. 10 dage.


5 grunde til at vælge Nextt Management til at stå for at finde en midlertidig leder til jeres virksomhed:

 • Prækvalificerede ledere – vores profiler har alle mange års erfaring indenfor deres felt
  · Vi kan finde en profil til enhver branche – på nær til det offentlige
  · Vi garanterer max. 10 dages leverance af en relevant profil
  · No Cure – No Pay
  · Vi har 18 års erfaring med interim management

Sammen med jer finder vi uden de større formaliteter ud af, hvilken profil, der passer bedst til den position, I ønsker besat, og hurtigt får vi sat gang i vores netværk, og har en garvet midlertidig chef klar til at udfylde den kritiske position i jeres virksomhed.

Vi sørger for interim ledere med følgende titler:

 • Interim CEO
  · Interim HRO
  · Interim CIO
  · Interim CMO
  · Interim COO
  · Interim CSO
  · Interim CTO
  · Financial Controller
  · Freelance Interim Manager
  · Interim ansættelse i udlandet
  · Interim manager til supply chain, indkøb,logistik og procurement
  · Interim Change Manager
  · International and cross-border Interim Management

Nextt Management har fokus på altid at levere erfarne og relevante ledelsesprofiler til den aftalte tid, og vi bygger vor kunderelationer på gensidig tillid for at opnå de bedste resultater for vores kunder.
Vi har adgang til en personlig, prækvalificeret profil database, der indeholder mere end 4000 interim managers, ledere og chefer, der står klar til at rykke ud og hjælpe i en virksomhed, hvor der akut skal besættes en vigtig ledelsesrolle.