Artikler
Sådan kan du sætte dit eget præg på dine fakturaer

Sådan kan du sætte dit eget præg på dine fakturaer

Sender du mange fakturaer afsted hver dag eller hver måned? Så er dette en meget aktuel artikel for dig at læse. Denne artikel retter sig til alle virksomhedsejere, som er trætte af at sende kedelige og grimme fakturaer afsted.

Man kan lige så godt gøre dem lidt sjovere at se for på en selv og for modtageren, så det bliver en lidt sjovere proces.

Læs med her hvis du gerne vil have nogle råd til, hvordan du sætter et personligt præg på din fakturaer og får dem til at stå ud fra mængden.

Mange designmuligheder

Hvilket fakturaprogram, du benytter, kan have meget stor indflydelse på, hvordan din faktura ser ud. Nogle programmer har simpelthen langt flere designmuligheder. Og hvis du gerne vil have nogle fakturaer du kan sætte personligt præg på, så skal dit fakturaprogram også give dig denne mulighed.

Prøv at danne dig et billede af hvilke programmer på markedet der kan tilbyde de største designmuligheder. Du vil meget hurtigt kunne finde frem til de helt store navne ved blot at lave en hurtig søgning efter det.

Husk endelig også at kigge nogle anmeldelser igennem før du køber adgang til et bestemt program, som muligvis kan give dig mange designmuligheder. Det er altid en god ide at finde ud, hvad tidligere og nuværende kunder mener og programmet, før man bruger sine penge.

Husk dit eget logo

Det er samtidig vigtigt, at du husker at sætte dit eget firmalogo på fakturaen når du sender den afsted. Det er ikke helt nok blot at sætte ens firmanavn på. Hvorfor? Fordi mennesker er visuelle væsener og vi husker simpelthen bedre, når vi lige har noget visuelt at forholde os til.

Samtidig er det jo også blot en god mulighed for at gøre ekstra reklame for ens virksomhed og gøre ens firmalogo mere velkendt.

Alle detaljerne skal stadig være der

Det er stadig vigtigt at alle detaljerne er der på din faktura. Du må ikke stirre dig så blind på et pænt design at du helt glemmer indholdet af din faktura.

Det er samtidig vigtigt ikke at overbebyrde dine fakturaer med så mange design elementer, at indholdet glider helt væk i mængden.

Det er fint at gøre dem lidt pænere at kigge på men hold stadigvæk tingene simple. Det er trods alt indholdet det handler og det skal ikke skære en i øjnene, hver gang man kigger på din faktura.