Artikler
Er snorken skyld i træthed på kontoret? En snorkeskinne er løsningen

Er snorken skyld i træthed på kontoret? En snorkeskinne er løsningen

Vågner du alt for ofte op endnu mere træt end da du gik i seng? Hvis du kan nikke genkendende til dette scenarie, så er der en god sandsynlighed for at du snorker. At snorke er bestemt ikke ualmindeligt. En kæmpe del af befolkningen kan nemlig tilslutte sig gruppen af snorkere. Uheldigvis omfatter vores snorken betydeligt mere end blot en irriterende lydfor vores partnere. Snorken påvirker nemlig også snorkerens helbred og ikke mindst arbejdsliv. Det kan nemlig være rigtig vanskeligt at komme på arbejde om morgenen og  ”Back to business”, hvis man snorker.

Snorken påvirker vores energiniveau

Det lyder måske en kende underligt, men snorken er faktisk en væsentlig årsag til mange mennesker lave energiniveau. Grunden til dette er faktisk ganske enkel. Når man snorker, så skyldes det at ens luftveje ikke har tilstrækkelig plads til at passere den luft som vi ånder. Udover mindre ilttilførsel, så er snorken faktisk også skyld i, at rigtig mange mennesker vågner op til flere gange pr. nat. De mange opvågninger har således den uheldige konsekvens, at den sovende aldrig falder i en dyb REM-søvn; og dette er faktisk ensbetydende med en suverænt ringe søvnkvalitet, og naturligvis et ringe energiniveau i løbet af dagen. Det er derfor af stor vigtighed, at man forsøger at gøre noget ved sin snorken. for hvis man vågner træt og uoplagt, så vil det dermed også være vanskeligt at finde den tilstrækkelige motivation og energi til at pleje karrieren.

Gør derfor noget ved din snorken

Vores arbejde er som bekendt en vigtig og stor del af vores tilværelse, og det er virkelig en skam hvis man ikke føler den nødvendige energi til at tage på arbejde. Tag derfor hånd om problemet. En hurtig, enkel og ikke mindst effektiv løsning ville absolut være at investere i en god snorkeskinne. De er nemlig bevist at være effektive, og man bør aldrig lade sin nattesøvn definere ens vågne timer. Så hvorfor ikke give snorkeskinnen et skud? Se mere her.