Artikler
Optimér dit firma med et rekrutteringssystem

Optimér dit firma med et rekrutteringssystem

I modsætning til de fleste andre EU lande har Danmark længe nøjedes med at give skattefradrag for energirenoveringer frem for kontant støtte. Men den nye EU klimaplan, tvinger den danske regering til at give afkald på denne politik. Fra 2021 skal der gives kontant støtte til energirenoveringer og klimaforbedringer af bygninger, også i Danmark.

Og det er godt nyt for mange. Skattefradrag rammer nemlig skævt, idet kun folk, der betaler meget i skat, kan nytte fordelene. Med kontant støtte er det noget andet. Her får du penge til at foretage renoveringer eller forbedringer i dit hus, der gavner klimaet.

Nye regler kræver nye specialister

Det forventes at de nye støtteordninger bliver meget populære og vil få mange husejere til at gå i gang med energirenoveringer. Men du får ikke penge til hvad som helst. Der er skrappe krav og nye regler der skal følges. Og det kræver også specialister; faguddannede folk der kan rådgive dig om de nye krav og regler især og energirenoveringer generelt. Energikonsulenter, ingeniører, byggeteknikere etc.

Som arbejdsgiver stiller det dig måske for et problem: hvor skal du dog finde disse medarbejdere? Find hjælp hos http://rekrutteringssystem.com.

Et rekrutteringssystem er svaret

Svaret finder du her på https://www.reqruiting.com. Her finder du et helt fantastisk rekrutteringssystem, der gør det til en barneleg at finde kvalificerede medarbejdere hurtigt og effektivt. Det er et internationalt online rekrutteringsværktøj der kommer med en komplet pakkeløsning. Del af pakken er reklamer, dvs. jobannoncer på relevante medier som LinkedIn, Jobindex, sociale medier mm.

Dertil får du et GDPR kompatibelt og automatiseret rekrutteringssystem der bruger bigdata til at finde egnede medarbejdere. Oveni hele herligheden får du endda et komplet HR system.

Med sådan et rekrutteringssystem kan du spare mange omkostninger, både med markedsføring og administration. Det er nok en rigtig god investering i din virksomheds fremtid.