Artikler
Selvstændig? Opfør nyt hus, til firmaet og familien

Selvstændig? Opfør nyt hus, til firmaet og familien

Når man er selvstændig og primært arbejder hjemmefra, kan det være rart at have et ordentligt sted at arbejde fra. For eksempel et godt kontor, hvor der er plads til både vareprøver, arbejdsplads og, hvor du kan arbejde i fred og ro fra resten af familien. Men hvorfor bruge tid og kræfter på at finde et nyt hus, der måske eller måske ikke lever op til kravene? Brug i stedet tiden på at opføre dit eget hus, der passer perfekt til både din familie og dit firma.

Sørg for at dit hus er sikkert med statiske databeregninger på dit hus

Når man bygger et nyt hus, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Materialerne skal være i god kvalitet både i forhold til udseende og holdbarhed, samt hvor godt de isolerer. Huset skal være bygget med bærende vægge, der kan holde hele huset stående, og samtidig er der en masse krav i forhold til sikkerhed. For at være sikker på, at dit hus er bygget sikkert og inden for kravene, kan du få hjælp til at lave statistiske databeregninger på dit hus. Denne hjælp kan du finde ved at søge på ”statistiske databeregninger hus” eller du kan gå ind på Calceku ApS hjemmeside og finde ud af, hvordan de kan hjælpe med statistiske databeregninger til dit hus. Calceku ApS har stor erfaring med at lave statistiske databeregninger på f.eks. tilbygninger, spær eller bærende vægge. Samtidig kan de også tilbyde hjælp med energiberegninger til byggeprojektet.

Slip fantasien løs

Når du først har fået styr på de mindre sjove ting som statistiske databeregninger hus og det økonomiske grundlag, kan du lade fantasien få frit løb. Hvordan kunne DU godt tænke dig, at dit hus så ud? Du kan finde plads til både kontor og plads til at familien kan være sammen og eventuelle børn kan få deres egne værelser. Kun du ved, hvor meget plads det kræver at være selvstændig med din virksomhed, så derfor kan du også have de bedste forestillinger om, hvordan dit nye hjem skal se ud, så du får plads til både din virksomhed og dit privatliv.