Artikler
Investér i ordentlige, billige stempler til firmaet

Investér i ordentlige, billige stempler til firmaet

Med et stempel får du det perfekte redskab til at sætte dit navn eller firmalogo på de dokumenter, der skal ud af huset. Det rette stempel gør lige det sidste, så du kan vise din omverden, at de handler med et professionelt firma. Derudover kan stemplet levere det aftryk, du ønsker på en virkelig nem og billig måde. Med et stempel ved hånden har du altid et utroligt fleksibelt værktøj, der kan bruges til at sætte et logo på enten dit brevpapir eller på emballage i pap, træ eller papir. Så er du på udkig efter dit næste stempel, så find billige stempler hos Nydan Stempler her.

Få et stempel for livet

Hos Nydan Stempler leveres der stempler, der kan levere op mod en hel million aftryk. Det betyder med andre ord, at hvis du investerer i deres stempler, så kan du give dem videre til både din børn og børnebørn, den dag du ikke er her mere. Nydan Stempler sætter nemlig en stor ære i at levere produkter, der holder et helt liv og lidt mere til. Deres sortiment af stempler spænder vidt fra solide stempler i stål til mindre produkter i hård plastik. Hos dem får du stempler, der opfylder ethvert behov.

Det kan både være et datostempel, navnestempel eller sågar en kuglepen med stempel. For at sikre en høj kvalitet forhandler de som de eneste herhjemme stempler fra østrigske Colop. Denne virksomhed er kendt som en af de førende i branchen, når det kommer til at levere super solide stempler. Foruden stempler kan de også tilbyde det rette tilbehør til stemplerne. Det er for eksempel lak, stempelfarver og prægepressere.

Miljøvenlige stempler fremstillet uden kemikalier

Nydan Stempler har leveret gode og solide kvalitetstempler til det danske marked siden 1878. De er kundernes favorit, fordi de holder fast i gamle produktionsformer, samtidig med at de hele tiden fornyer sig. Det gamle håndværk fastholdes hos dem, så kunderne altid får et solidt kvalitetsprodukt til en fornuftig pris. Fornyelsen hos Nydan Stempler kommer blandt andet til udtryk ved, at de i dag laser-graverer alle deres tekstplader helt uden kemikalier. Dermed får du deres gode produkter produceret på en bæredygtig og grøn måde.

Godt stempel